Clubs ontstressen raadsleden

Clubs ontstressen raadsleden

15-01-2020

Nu er deze week stiekem al wat bouwwerkzaamheden hebben plaatsgevonden, is er geen weg meer terug: Sportpark de Mors verrijst!

Hét moment om dank te betuigen aan degenen zonder wie het sowieso nooit gelukt was. Vanaf het meest prille begin heeft de politiek in de Hof van Twente namelijk positief gestaan tegenover de plannen. Als constructieve en positief-kritische sparringpartners hebben allerlei geledingen binnen het gemeentehuis bovendien meegeholpen om de plannen te finetunen tot wat ze nu zijn.

De petit fours en stressballetjes in de vorm van bouwhelmen die door jeugdleden van de initiërende clubs aan de raadsleden werden uitgereikt, waren dan ook dik verdiend. Vanuit de zaal klonk volmondige waardering voor de ludieke actie.

 

Foto: VVD

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Het COVID-19-virus treft ook de Deldense binnensportaccommodaties: de deuren van Sporthal de Reiger zijn inmiddels definitief gesloten en Sportzaal Raesfelt wordt tot tenminste 21 april slechts voor schoolsport benut. Hetzelfde doel dient voorlopig de nieuwe Sporthal de Mors, de omliggende velden  worden ook door de verenigingen gebruikt. Wij zijn er voor u op afstand, via deze site óf via info@sbrdelden.nl. (UPDATE 2 april)