Voor en door Delden

Het adagium van de Stichting Beheer Registergoederen is niet voor niets ‘voor sport en cultuur om de hoek’. Het streven van de stichting is om haar sport- en cultuurvoorzieningen laagdrempelig te exploiteren. Vóór Delden, maar onvermijdelijk ook met behulp van in- of omwonenden van het Twickelstadje. De SBR biedt potentiële vrijwilligers een grote verscheidenheid aan mogelijke taken en op al haar accommodaties een warm bad. 

Als vrijwilliger draagt u uw steentje bij aan het bovengenoemde ideaal dat zich uitkristaliseerde toen in 1994 de SBR voortvloeide uit de toenmalige Zwembadcommissie. De stichting kreeg al snel ook de Deldense binnensportaccommodaties (Sporthal de Reiger en Sportzaal Raesfelt) en sinds 2007 het toenmalige Parochiehuis (sinds 2016 als Stadscentrum gekwalificeerd) in eigendom en beheer.

Om de laagdrempeligheid van het sport- en cultuuraanbod te kunnen verwezenlijken is het streven van de SBR om het team van betaalde krachten aan te vullen met vrijwilligers. Met het formulier hiernaast maakt u kenbaar u op enige manier in te willen zetten voor de goede zaak. Uiteraard is inzending geheel vrijblijvend, we zullen u uitnodigen om wederzijdse behoeften nader te verkennen.

Aanmeldingsformulier vrijwilligersfunctie

Middels dit formulier meldt u geheel vrijblijvend uw interesse in een vrijwilligersfunctie binnen een van onze accommodaties. Ter nadere verkenning wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

  • INTERESSES
    Hiermee bepaalt u naar welke tak van vrijwilligerswerk uw voorkeur uitgaat. De keuzes zijn slechts richtingbepalend bij een kennismakingsgesprek.

074-3767663 info@sbrdelden.nl

Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)