Drumfanfare haalt Regimentsfanfare naar Sporthal de Mors

Drumfanfare haalt Regimentsfanfare naar Sporthal de Mors

01-11-2023

Op dinsdag 31 oktober vond in onze sporthal ‘De missie naar Delden’ plaats. Hierbij verzorgde het militaire orkest Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers op uitnodiging van muziekvereniging Drumfanfare Delden een voorstelling voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar.

Ondersteund door het live spelende orkest werd het verhaal verteld van een gezin waarvan de vader een uitgezonden militair is. Bij de missie om de vrede in een vreemd land te bewaren, doet hij veel bijzondere en lastige ervaringen op die niet alleen indruk op hem maken, maar ook gevolgen voor de rest van het gezin hebben.

Het was voor de basis- en middelbareschoolleerlingen uit de wijde omgeving een indrukwekkende voorstelling, maar ook voor volwassenen was de ervaring onvergetelijk.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)