Sportpark de Mors 3

Groen gras

01-02-2019

Het gras bij de buren is behoorlijk groen. Vandaar ook dat er in de afgelopen jaren regelmatig een blik is geworpen in de keuken van sportparken in de regio. De foto is genomen in Tubbergen, maar ook in plaatsen als Bentelo, Goor en Borne is inspiratie opgedaan.

In geen van die plaatsen is de accommodatie 1-op-1 te vergelijken met de plannen in Delden, laat staan dat de plaatselijke gemeenschappen een blauwdruk zijn van de Deldense. Toch zijn overal lessen te trekken uit de successen en strubbelingen. Het zijn die lessen die vooral in de verschillende werkgroepen als een belangrijk denkkader hebben gediend.

Een belangrijke les is realiteitszin. Uiteindelijk bouw je een sporthal om te sporten, al het andere is op zijn eigen manier belangrijk, maar secundair. De Stichting Beheer Registergoederen heeft gelukkig veel ervaring opgedaan met De Reiger en het Raesfelt, maar heeft ook veel contacten in het veld. Die zullen in de aanloop naar en uitvoering van de bouw worden aangeboord om het genoemde doel zo efficiƫnt mogelijk na te jagen.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)