Hernieuwde restricties 1

Hernieuwde restricties

16-10-2020

Vanaf medio oktober gelden in de binnensportaccommodaties van de SBR in de context van een oplevend coronavirus hernieuwde restricties. De behelzen de volgende zaken, in de afbeelding vindt u de meest recente regels voor het gebruik en bezoek van onze sporthal en -zaal.

  • Kleedkamers zijn slechts geopend om toiletgebruik mogelijk te maken, omkleden en douchen is niet toegestaan. Een uitzondering geldt voor schoolsport, leerlingen kunnen regulier gebruikmaken van de kleedruimtes.
  • Competities en wedstrijden zijn voor alle sporten en voor alle leeftijden verboden.
  • Trainen door volwassen teamsporters zijn slechts mogelijk in groepjes van maximaal 2 personen, met inachtneming van de coronamaatregelen (waaronder de afstandseis) en een maximum van 30 personen per ruimte.
  • Voor individuele sportdeelname geldt vanaf 18 jaar een maximale groepsgrootte van 30 personen, met inachtneming van de coronamaatregelen (waaronder de afstandseis).
  • Danssport kan/mag alleen binnen 1,5 meter als er sprake is van dans in de vorm van een culturele uiting (ballet, streetdance etc.).
  • Tribunes zijn buiten gebruik, toeschouwers zijn ook elders in het pand niet welkom.
074-3767663 info@sbrdelden.nl
Het COVID-19-virus treft ook de Deldense binnensportaccommodaties: de deuren van Sporthal de Reiger zijn inmiddels definitief gesloten en Sportzaal Raesfelt wordt tot tenminste 21 april slechts voor schoolsport benut. Hetzelfde doel dient voorlopig de nieuwe Sporthal de Mors, de omliggende velden  worden ook door de verenigingen gebruikt. Wij zijn er voor u op afstand, via deze site óf via info@sbrdelden.nl. (UPDATE 2 april)