Hernieuwde restricties 1

Hernieuwde restricties

16-10-2020

Vanaf medio oktober gelden in de binnensportaccommodaties van de SBR in de context van een oplevend coronavirus hernieuwde restricties. De behelzen de volgende zaken, in de afbeelding vindt u de meest recente regels voor het gebruik en bezoek van onze sporthal en -zaal.

  • Kleedkamers zijn slechts geopend om toiletgebruik mogelijk te maken, omkleden en douchen is niet toegestaan. Een uitzondering geldt voor schoolsport, leerlingen kunnen regulier gebruikmaken van de kleedruimtes.
  • Competities en wedstrijden zijn voor alle sporten en voor alle leeftijden verboden.
  • Trainen door volwassen teamsporters zijn slechts mogelijk in groepjes van maximaal 2 personen, met inachtneming van de coronamaatregelen (waaronder de afstandseis) en een maximum van 30 personen per ruimte.
  • Voor individuele sportdeelname geldt vanaf 18 jaar een maximale groepsgrootte van 30 personen, met inachtneming van de coronamaatregelen (waaronder de afstandseis).
  • Danssport kan/mag alleen binnen 1,5 meter als er sprake is van dans in de vorm van een culturele uiting (ballet, streetdance etc.).
  • Tribunes zijn buiten gebruik, toeschouwers zijn ook elders in het pand niet welkom.
074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)