Kleur bekennen, behouden en delen

Kleur bekennen, behouden en delen

06-02-2019

In 2014 werd al kleur bekend: geen van de partijen liep warm voor een omnivereniging voor korfbal, handbal, volleybal en voetbal. Samenwerken graag, maar dan zonder de eigen identiteit op te geven, dat was van meet af aan de instelling voor de initiatoren van Sportpark de Mors. Een van de werkgroepen die in het leven is geroepen, houdt zich dan ook bezig met ‘identiteit’.

Tijdens een eerdere inspiratiesessie bleek al dat er qua identiteit meer is wat de clubs bindt, dan ze scheidt. Over de aankleding waren de clubmensen het snel eens, kleuren bleken geen discussiepunt. Begin februari werd in een vervolgsessie met architecten en een gespecialiseerd bureau een praktische vertaalslag gegeven aan de moodboarden. Sporthal de Mors belooft ook van binnen een prachtige accommodatie te worden waarin het voor niemand moeilijk zal zijn zichzelf thuis te voelen, of het clubhart nu geel-blauw, zwart-wit of zwart-rood van kleur is.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)