Planking voor het goede doel 4

Planking voor het goede doel

05-10-2020

DELDEN – De beits is niet aan te slepen op Sportpark de Mors. De aanblik van de sporthal is immers imposant, maar nog wat karakterloos. Binnenin de hal is de afgelopen week hard gewerkt aan wat zo meteen de buitenkant gaat worden. Een duizelingwekkend aantal ruwhouten planken, latjes en balken wordt in de beits gezet en zal vervolgens de buitenzijdes van de hal rondom tooien.

Het is dat de voetballers van SV Delden met lege verfpotten kwamen te zitten, anders was het heidense karwei in een week geklaard geweest. Hele houtstapels in tinten grijs en zwart vullen inmiddels de hal en maken het de bouwvakkers het werken nog net niet onmogelijk. Uiteraard hadden diezelfde professionals de klus ook kunnen klaren, maar door het karwei met leden van de verschillende verenigingen aan te vatten wordt een lieve duit uitgespaard en de collectieve moraal flink opgepoetst.

Naast de sportclubs, die complete teams afvaardigden, waren ook de SBR en de stuurgroep vertegenwoordigd. De klus was dan ook zonder aanziens, twee linkerhanden en wat goede moed waren voldoende om hem te klaren. Rembrandtjes kwamen dan ook niet tot hun recht, hoewel een enkeling zijn artistieke vermogens op de vloer uitleefde. Het mag dan ook bijna een zegen heten dat het beitsen van de smoel niet de laatste verfklus zal zijn.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)