Save the date: 3 april

Save the date: 3 april

08-02-2019

In veel van de betrokken clubs zullen de leden tijdens een Algemene Ledenvergadering op 15 april moeten instemmen met de plannen rondom Sportpark de Mors. In eerdere stadia is al veel steun en enthousiasme gepeild, maar een formaliteit is een beslissende ALV allerminst. Om de leden de kans te geven zich optimaal voor te bereiden op het ultieme beslismoment organiseren de verenigingen, de SBR en de gemeente Hof van Twente op 3 april een informatieavond in Stadscentrum het Parochiehuis.

Vanaf 20:00 uur wordt in de Reggezaal de laatste stand van zaken uit de doeken gedaan om, wat zal blijken is dat niet slechts de contouren, maar ook veel van de details al zijn ingevuld door de stuur- en werkgroepen. Daarbij is niet over een nacht ijs gegaan: honderden vrijwilligersuren en de inbreng van diverse gespecialiseerde bureaus resulteren in een evenwichtig en pragmatisch plan.

Op de derde april zijn niet slechts clubleden welkom, ook buurtbewoners en andere belanghebbenden worden van harte uitgenodigd om informatie op te halen over de sporthal, het sportpark en het infrastructurele aspect. Voor leden van de vier initiƫrende clubs is er tussen 3 en 15 april ook nog een informatieavond binnen de club.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)