Sportpark opent nu ook officieel

Sportpark opent nu ook officieel

27-08-2021

DELDEN – Op zaterdag 28 augustus is de feestelijke opening van sportpark De Mors in Delden. Naast de officiële plichtplegingen die de Stichting Beheer Registergoederen – als eigenaar van de hal – voor genodigden onderneemt, zal de dag toch vooral in het teken staan van sporten. Jong en oud wordt gevraagd zich naar en op het sportpark te bewegen, uiteraard binnen de mogelijkheden die de coronarels bieden.

In de ochtend staat de open dag voor alle basisschoolkinderen van Delden en omstreken (lid of geen lid) op het programma. Naast allerlei sportactiviteiten waar de kinderen met begeleiding aan kunnen deelnemen, zijn er demo’s van o.a. taekwondo, free running en dans. Voor verder vermaak zorgen BSO Smallsteps, een ballonnenclown, een springkussen en ook zijn er leuke prijzen te winnen.
Na de officiële opening kan iedereen vanaf 13:00 een kijkje nemen in de nieuwe sporthal. Voor de oudere jeugd zijn er wedstrijden van de verschillende verenigingen. Ieder ander kan zich onder het genot van een hapje en een drankje als supporter aan de kant nestelen. Ook is er een loterij met mooie prijzen, dus voor elk wat wils.

Om het geheel organisatorisch in goede banen te leiden, wordt basisschoolkinderen, ook degenen die al lid zijn, gevraagd zich voortijdig aan te melden. Elk kind dat zich aanmeldt, krijgt op de dag zelf een leuk presentje. Aanmelden voor het ochtendprogramma kan via het mailadres opendag@sportiefdemors.nl. Aanmelden voor het middagprogramma is niet nodig, registratie ter plekke wel. Uiteraard gelden op het park de overbekende coronaregels en wordt voorzien in routing en desinfectiemogelijkheden. Zo kan de 28e naast een sportieve en gezellige, ook een veilige dag worden.

074-3767663 info@sbrdelden.nl
Uw bezoek aan Sportpark de Mors en Sportzaal Raesfelts is weer ouderwets. Wel gelden nog de basale coronamaatregelen, waarvoor wij op locatie de randvoorwaarden scheppen. Voor (aan)vragen mailt u naar info@sbrdelden.nl. (UPDATE 28 februari)